Åpningsrunde i Bringserien

Til helga starter Bringserien for klubbens G16-lag. Første runde er hjemme i Nedeneshallen.

I september kvalifiserte guttene seg til Bringserien, den nasjonale serien for landets beste 16-åringer. Til helgen, nærmere bestemt søndag 1. desember, spilles første runde, og ØIF-guttene starter med to kamper i Nedeneshallen. Motstandere er Fold-St. Hallvard og Frogner.

– Både guttene og alle rundt laget ser frem til åpningsrunde på hjemmebane. Vi håper på mange tilskuere og lover et godt arrangement, sier oppmann Jostein Tellefsen.

I Bringserien for gutter er det 36 kvalifiserte lag som er inndelt i tre avdelinger à 12 lag. Disse spiller seriespill over fem runder, og de fire best plasserte lagene i hver avdeling etter endt seriespill går videre til det nasjonale sluttspillet.

– Vi håper på en god start mot god motstand. Det er Bringserien som har vært det store målet for guttene i mange år, og nå starter det endelig, sier Tellefsen.

Fold-St. Hallvard gikk greit videre fra sin kvalifiseringsrunde med storseire over henholdsvis Molde og Sædalen, samt tap for Oslo-laget Kjelsås. Frogner kvalifiserte seg etter seier over Alta og tap for ROS (kun tre lag i kvalikken). ØIF kvalifiserte seg med tre strake seire over henholdsvis Glassverket, Vålerenga og Tromsø.

Kampoppsett 1. desember i Nedeneshallen:

kl. 1000: Fold-St. Hallvard – ØIF
kl. 1300: Frogner – Fold. St. Hallvard
kl. 1600: ØIF – Frogner