Klubbens nye G16-talenter

Hisøy + ØIF Arendal = sant. Neste års G16 i ØIF Arendal har allerede begynt sesongplanleggingen. Den startet med kick-off på Sandvigen Fort.

I mange år har de vært konkurrenter. Nå blir de lagkamerater. Neste års G16-lag i ØIF Arendal er en sammenslåing av Hisøy og ØIF Arendal – et lag med ambisjoner!

– Det store målet er naturligvis Bringserien. Men både serien og utvalgte turneringer er viktige for oss, sier hovedtrener Kjetil Øygarden.

Han har trent Hisøy-spillerne siden de startet med håndball. Med seg på trenersiden får han blant annet ØIF Arendal Breddehåndballs spillerutvikler og Marinko Kurtovics assistent, Luka Panza.

Kick-off for neste års G16 på Sandvigen Fort. Foto: Jostein Tellefsen.

– En god match

Spillerne på det nye laget er ikke helt ukjente for hverandre. Det siste året har de nemlig hatt flere treninger sammen.

– Dette er en stor, fin gjeng med dyktige håndballspillere og gode kompiser. Sammen med en sammensveiset og engasjert foreldregruppe og gode trenere, er dette en god match. Vi gleder oss allerede til sesongstart, sier lagets oppmann, Jostein Tellefsen.

Spillere og foreldre på Sandvigen Fort. Foto: Jostein Tellefsen.

Oppkjøringen i gang

Søndag ble det arrangert kick-off på Sandvigen Fort på Hisøy med 25 spillere og 30 foreldre. Trener-Øygarden orienterte om planene og fotograf Jan Espen Thorvildsen tok de offisielle lagbildene, for å nevne noe. For oppkjøringen til neste sesong har allerede startet:

– Vi skal ha både treningsøkter sammen og egentrening. For et lag med ambisjoner må det trenes, det vet både vi trenere og guttene selv, sier Øygarden.