Være med på laget?

Vi søker bedrifter som vil være med på å støtte barne- og ungdomshåndball - og fremtidens elitespillere!

I ØIF Arendal Breddehåndball er vi så heldige at vi ukentlig kan være med å aktivisere over 300 barn og ungdom i alderen 6-18 år. I tillegg har vi et damelag i 4. divisjon, og herrelag i 2. divisjon og 4. divisjon (i samarbeid med Hisøy).

Årlig spiller lagene våre om lag 400 seriekamper i Agder og Rogaland, i tillegg til nasjonale serier og turneringer i inn- og utland.

Frivillighet

I ØIF Arendal Breddehåndball jobber vi kontinuerlig med å være en klubb for alle ved å tilby godt skolerte trenere og ledere på alle alderstrinn og nivåer som skaper utviklingsmuligheter og trivsel. Gjennom dette arbeidet skapes gode håndballspillere, gode mennesker og god lagånd.

– Det jobbes godt i klubben, på mange områder, men det koster å drive en håndballklubb som er basert på frivillighet. Derfor søker vi flere inntekter, sier sponsoransvarlig i klubben, Madeleine Helgesen.

Som sponsor av ØIF Arendal Breddehåndball kan du velge sponsorpakker som både gir eksponering og opplevelser:

– Vi tilbyr ulike pakker til bedrifter med innhold som gir dem profilering og synlighet i tillegg til muligheter for å oppleve topphåndball i Sør Amfi. Dette er attraktive pakker som vi håper mange vil benytte seg av, sier Helgesen.

Men hva brukes pengene til?

I klubbens budsjett og planer er det lagt opp til fornuftig bruk av penger. Og inntektene vil blant annet bli brukt til:

  • En sunn klubbdrift som gjør at håndball blir for alle ved at medlemskontingent og treningsavgift holdes på et lavt nivå.
  • Skolering av trenere og ledere.
  • Bidrag til at lagene kan dra på turneringer.
  • Øke dommerstanden i klubben.
  • Innkjøp av nødvendig utstyr til klubben og lagene.
  • Tiltak for å hindre frafallet i håndball generelt, og i vår klubb spesielt.

Er din bedrift interessert? Kontakt sponsoransvarlig i ØIF Arendal Breddehåndball:

Madeleine Helgesen
E-post: madeleine (a) oifhandball.no
Telefon: 91 63 59 50