Videre i cupen – møter Kristiansand Topphåndball

Breddelaget i 2. divisjon er videre i NM etter 32-19-seier over Otra.

Klubbens 2. divisjonslag spilte i helga 1. runde i cupen. Mot Otra på Evje ble det hele 32-19-seier. Til pause ledet ØIF-guttene 19-9.

– Vi hadde full kontroll på kampen, og vinner fortjent. Men Otra fortjener ros; de var gode både på banen og tribunen. Laget kommer helt sikkert til å ligge i toppen av 4. divisjon denne sesongen, sier assisterende lagleder, Mats Dahl Aanonsen, som forteller at dette var første gang det ble spilt NM-håndball på Evje.

Trent godt

2. divisjonslaget i ØIF Arendal Breddehåndball har hatt noen utskiftninger siden forrige sesong, hvor spillere som André Jørgensen Hofstøl og David Svenningsen ikke lenger er med. Mot Otra markerte tidligere elitespiller David André Rui seg med åtte mål, mens kampens toppscorer ble kantspiller Håvard Berg Vaule med 10 nettkjenninger.
– Vi har trent godt og lagt ned et godt stykke arbeid etter at vi samlet gjengen igjen etter sommeren. Nå gleder vi oss til neste cupkamp og til at serien begynner, forteller Aanonsen.

Nå venter 2. runde i cupen, og motstander er hardtsatsende Kristiansand Topphåndball (tidligere KIF) med blant annet tidligere ØIF-spiller Eirik Köpp på laget.

– De har forsterket seg kraftig fra vi møtte dem forrige sesong. Mens de har hentet spillere fra Bundesligaen, har flere av våre spillere vedlikeholdt formen i Bondesligaen (7-er fotball, trimserie). Vi regner med de vil gjøre det sterkt i årets 1. divisjon, så det blir spennende å se hvor langt de er kommet i arbeidet, sier Aanonsen.

Kampen skal spilles i Nedeneshallen, men tidspunkt er ikke fastsatt ennå.

Laget mot Otra

Kjetil Kalaoja, Håvard Berg Vaule, Kristoffer Lindstrøm Inntjore, Henrik Johan Terjesen, Lasse Bjørnsen, Henrik Ask Hansen, Mats Dahl Aanonsen, Fredrik Aamodt Langeid, Simen Gården Aanjesen, Atle Øygarden Lund og David Andre Rui.

Følg med på våre Facebook-sider for flere nyheter fra klubben.