Bli med på laget!

Over 400 håndballspillere får snart nye drakter – med din bedrifts logo?

Øyestad inngikk nylig en ny utstyrsavtale med Hummel, og kommende sesong vil alle klubbens spillere – fra 6 år og til senior – få nye drakter og shorts.

– Vi har nå mange attraktive sponsorplasser og søker bedrifter som ønsker å støtte lokalhåndballen samtidig som de får god eksponering, sier sponsoransvarlig i Øyestad IF håndball, Madeleine Helgesen.

Frir til lokale virksomheter

Hun leder klubbens sponsorarbeid, og frir nå til lokale virksomheter:

– Med over 400 spillere som representerer klubben både lokalt, regionalt og nasjonalt er det en fin eksponeringsmulighet for bedrifter. Klubben er avhengig av inntekter for å sikre gode rammevilkår for spillerne. Vi har allerede god dialog med enkelte bedrifter, og håper samtidig at flere lokale virksomheter ser på dette som interessant, sier Helgesen.

Klubben har de siste årene opplevd en markant økning i antall spillere.

– Per i dag er det nesten 50-50-fordeling på gutter og jenter i Øyestad, og det er vi stolte av, sier Helgesen.

Blant landets beste lag

Madeleine Helgesen.

Kommende sesong vil klubben stille med om lag 30 lag i ulike serier i årsklassene fra 6 år og til senior. På seniornivå har klubben lag både i 4. divisjon (kvinner og menn), 3. divisjon (menn) og 2. divisjon (menn). I tillegg skal lagene spille kvalifisering for begge landsseriene, henholdsvis Bring- og Lerøyserien.

– Flere av våre lag er blant de beste i landet, og deltar derfor i serier og turneringer i hele Norge. Dette er kostbart både for klubben og lagene, og vi er derfor avhengig av inntekter, forklarer Helgesen.

Breddeklubb

Tidligere i år «endret» klubben navn til sitt opprinnelige klubbnavn: Øyestad. Det ble gjort blant annet for å skille mellom elitelaget ØIF Arendal og breddeklubben Øyestad.

– Som breddeklubb er vi opptatt av å gi et tilbud til alle som vil spille håndball – i alle aldre, både de som er med for aktivitet og det sosiale, og de som ønsker å satse. ØIF Arendal er flaggskipet, mens vi er breddeklubben der spillerne starter håndballkarrieren, sier Helgesen.

Noe for din bedrift? Kontakt oss gjerne!

Madeleine Helgesen
E-post: madeleine@oifhandball.no / Telefon: 91 63 59 50