Hvem blir årets lagspiller?

Øyestad håndball skal kåre "Årets lagspiller". Hvem mener du har fortjent en ekstra oppmerksomhet for sin innsats i 2020? Nominer din kandidat her!

Det er mange som fortjener en ekstra oppmerksomhet i en håndballklubb: Lag som står sammen i medgang og motgang og spillere som utmerker seg både sportslig og sosialt.

Trenere som legger ned et betydelig antall timer på parketten og gir barn og ungdom mulighet til å utvikle seg både som spillere og mennesker.

Foreldrekontakter som organiserer og ordner både turer, dugnader og sosiale arrangementer. Foresatte og frivillige som legger ned tid og innsats for at 400 barn, ungdom og voksne kan spille håndball i klubben.

Nå ønsker vi å gi ekstra oppmerksomhet til en eller flere som, på en eller annen måte, har utmerket spesielt i året som har gått.

Sammen med vår utstyrsleverandør Hummel kårer vi «Årets lagspiller» som, foruten heder og ære, mottar gavekort på Hummel-klær.

Hvem synes du fortjener en ekstra oppmerksomhet dette året? Kandidatene kan være både spillere, lag, trenere, foreldrekontakter eller andre frivillige. Kravet er at de er tilknyttet Øyestad IF håndball.

En jury går gjennom nominasjonene og kårer en vinner.

Husk å skrive en forklaring på hvorfor den du nominerer bør vinne prisen.

Frist for nominasjoner: 4. desember 2020.

Nominer din kandidat

Nominasjonsfristen er utløpt.