Årets lagspiller 2021

Øyestad håndball kårer "Årets lagspiller" i 2021. Nominer din kandidat her!

I 2020 etablerte vi «Årets lagspiller» i Øyestad IF håndball. Cathrine Madsen ble den første til å vinne prisen.

Nå jakter vi på «Årets lagspiller» for 2021.

Bakgrunn

Det er mange som fortjener en ekstra oppmerksomhet i en håndballklubb: Lag som står sammen i medgang og motgang og spillere som utmerker seg både sportslig og sosialt.

Trenere som legger ned et betydelig antall timer på parketten og gir barn og ungdom mulighet til å utvikle seg både som spillere og mennesker.

Foreldrekontakter som organiserer og ordner både turer, dugnader og sosiale arrangementer. Foresatte og frivillige som legger ned tid og innsats for at 350 barn, ungdom og voksne kan spille håndball i klubben.

Sammen med vår utstyrsleverandør Hummel kårer vi «Årets lagspiller» som, foruten heder og ære, mottar gavekort på Hummel-klær.

Hvem synes du fortjener en ekstra oppmerksomhet dette året? Kandidatene kan være både spillere, lag, trenere, foreldrekontakter eller andre frivillige. Kravet er at de er tilknyttet Øyestad IF håndball.

Gjennomføring

  1. Nominer din kandidat i skjemaet nedenfor. En jury går gjennom nominasjonene og velger 3-5 kandidater de mener bør vinne prisen.
  2. Det legges ut en avstemming («poll») på oifhandball.no hvor kandidaten som mottar flest stemmer vinner prisen som «Årets lagspiller» i Øyestad IF håndball.

Husk å skrive en begrunnelse på hvorfor den du nominerer bør vinne prisen.

Frist for nominasjoner: 21. november 2021.

Nominer din kandidat