Nidelv Cup 2021 – avlyst

Vi har igjen gleden av å invitere til Nidelv Cup!

På grunn av usikkerhet rundt arrangementer og covid-19, var vi sent ute med invitasjon til turneringen. Det har medført til (for) lav påmelding til at vi kan gjennomføre Nidelv cup i år. Vi beklager til lagene som har meldt seg på, men lover å komme sterkt tilbake!

I fjor måtte vi dessverre avlyse vår tradisjonsrike turnering, men i år håper vi å kunne oppleve heiende supportere, lukta av nystekte vafler og glade barn i aksjon 4. og 5. september.

Men vi må understreke: Vi følger regler, råd og anbefalinger fra myndigheter, forbund og kommune, og Nidelv Cup vil kun gjennomføres hvis det er gitt klarsignal for dette i god tid før turneringsstart. Vi fakturerer heller ikke påmeldingsavgift før det er avklart at turneringen kan avvikles. 

For mange klubber og lag markerer Nidelv Cup starten på en ny sesong. Første helga i september håper vi derfor å se mange lag i aksjon i Nedeneshallen, Stintahallen og Sør Amfi.

Årets turnering er for gutter og jenter fra 7-12 år (2014-2009), og alle lagets kamper vil bli ferdigspilt samme dag. Vi tilbyr heller ikke deltakerkort/overnatting, og den eneste kostnaden er derfor påmeldingsavgift. Alle spillere får medalje.

Les mer om Nidelv Cup og meld på lag på turneringens nettsider.