Ofte stilte spørsmål

Sondre Paulsen er nøkkelspiller på klubbens elitelag. I tillegg bidrar han som trener for klubbens yngre spillere. Foto: May Elin Aunli.

Nedenfor har vi samlet en del spørsmål vi ofte får. Andre spørsmål? Kontakt oss her.

Jeg ønsker å bli trener

Så bra! Vi har alltid behov for både hoved- og hjelpetrenere. Send oss en melding!

PS! Vi ønsker at så mange som mulig av våre trenere har trenerutdanning.

Jeg vil begynne å spille håndball. Hva gjør jeg?

Så gøy! Du er hjertelig velkommen til oss!
Gå til lagsiden som passer alderen din, og kontakt trener eller foreldrekontakt.

Hva trenger jeg for å spille håndball?

Treningstøy, innesko og drikkeflaske. Det er også en fordel at du har med din egen håndball, men mange av lagene har tilgang på ekstra baller.

Hva koster det å spille håndball?

Alle som spiller håndball i ØIF Arendal må betale medlemskontnigent og treningsavgift. Gjeldende priser finner du på denne siden.

Over 13 år:
Alle spillere og dommere som deltar i organisert håndballaktivitet skal løse lisens fra og med det kalenderåret de fyller 13 år. Les mer om lisens på Håndballforbundets nettsider.

PS! De yngste spillerne (J/G 6 betaler kun medlemskontingent).

Jeg ønsker å ta trenerutdanning. Hvordan går jeg frem?

Vi ønsker at så mange som mulig av klubbens trenere har trenerutdanning, og oppfordrer både de som tidligere har spilt, og de som ikke har noe håndballerfaring, om å melde seg på kurs.

Klubben avsetter hvert år midler i budsjettet for å dekke avgiften til trenerutdanning. Kontakt styret for mer informasjon om fremgangsmåte.

På håndballforbundets nettsider kan du lese mer om trenerutdanningen.

Hvor kjøper jeg treningsdresser og annet klubbutstyr?

Brekke Sport i Arendal sentrum er vår leverandør av klubbutstyr. Husk å oppgi at du er medlem av ØIF Arendal bredde for egne klubbpriser.