Viktoria Kilsti (til venstre, her i aksjon i Sydney) og Henriette Ånonsen Boye har startet nytt damelag i 5. divisjon sammen med flere tidligere ØIF-spillere. Foto: Privat.

Gjør comeback med nytt lag

15 spillere gjør comeback i ØIF-drakta når klubben etablerer nytt damelag i 5. divisjon.

– Vi er en venninnegjeng som alle har spilt håndball i ØIF tidligere, og nå har vi lyst til å spille igjen, sier Henriette Ånonsen Boye og Viktoria Kilsti, som har tatt initiativet til å starte det nye laget.

Håper på flere spillere

Laget er påmeldt i 5. divisjon hvor de blant annet skal møte Froland, Hisøy, Sørfjell og Trauma, samt lag fra Vest-Agder. Totalt er det 11 lag i avdelingen.

Per nå er det omlag 15 spillere på laget, men de ønsker seg flere lagvenninner:

– Ja, det gjør vi! Alle er velkommen til å være med. Vi håper vi blir en stor gjeng slik at det er mange spillere på treningene og på kamper, sier initiativtakerne.

To damelag

Også i fjor hadde klubben lag i 5. divisjon, men dette laget rykket opp, og skal under Fredrik Hokstads ledelse spille i 4. divisjon denne sesongen. Det betyr at ØIF nå er representert med to damelag i regionen.

– Det er vi veldig glade for. Ekstra gøy er det når tidligere ØIF-spillere, som av ulike årsaker ikke har spilt på noen år, kommer tilbake og ønsker å spille håndball igjen. Det tar vi i mot med åpne armer, sier sportslig leder Kurt Eckholdt.

Lyst til å spille på det nye laget i 5. divisjon? Kontakt Henriette (41 23 85 39) eller Viktoria (47 28 65 04).