Booking Miljørom

Klubben disponerer Miljørommet i Nedeneshallen. Dette kan lånes ut i forbindelse med lags aktiviteter, eksempelvis spillermøter, foreldremøter og lignende.

Slik gjør du:

1. Trykk på ønsket dato
  2. Fyll ut skjemaet (viktig!) og trykk «Send»
  3. Du får først en e-post om at vi har mottatt bestillingen – så en bekreftelse på at rommet er reservert
  4. For nøkkel til rommet, vennligst kontakt styret.

Datoer som er markert med rødt viser at Miljørommet er utlånt hele dagen.

Viktig informasjon:

• Vi låner for tiden dessverre ikke ut rommet til bursdagsselskaper
  • Dette skjemaet gjelder kun for lån av Miljørommet (og ikke hallen). Henvendelser om utlån av hallen rettes til Arendal kommune
  • Dere har selv ansvar for å fremskaffe nøkkel
  • Rommet skal være ryddet før det forlates og låses

RETNINGSLINJER FOR BRUK AV ROMMET

Miljørommet benyttes av Nedenes skole til undervisning, samt av skolens SFO. I samarbeid med Arendal kommune (halleier) og skolen har det derfor blitt utarbeidet følgende retningslinjer for å benytte Miljørommet:

1. Miljørommet kan kun benyttes i lagets treningstid. Det vil si at ved foreldremøter må dette legges på samme tid som laget trener.
  2. Møtene må avsluttes 10 minutter før nytt lag ankommer hallen.
  3. Bord og stoler som benyttes må vaskes, samt alle overflater.
  4. På grunn av rommets størrelse er anbefalt gruppe 20 personer. Husk 1-meters-regel.

På bakgrunn av det ovennevnte, kan rommet kun benyttes av Øyestad IF håndball og Strømmen Glimt fremover. Sist oppdatert: 13.08.20.

Kontaktperson: Agnes-May Boswarva: 952 44 575

Laster kalender...