Hei, vi trenger deg!

Ukentlig aktiviseres over 330 barn og ungdom av Øyestad IF håndball. Det er ikke mulig uten foresatte og frivillige.

Hver dag er noen i sving for barna våre. Enten som trener eller foreldrekontakt. Som motivator eller en som gir trøst. Som heiagjeng og arrangør. Som kioskvakt eller tidtaker.

I sum bidrar vi, alle sammen, til at barn og ungdom har et trygt sted å være. I Øyestad bygger de langvarige vennskap, opplever mestring, er i aktivitet og får uforglemmelige minner.

Det er imidlertid alltid et men. I en idrettsklubb er det også andre oppgaver som må løses for at spillerne våre kan trene, spille kamper og dra på cuper. Noen som sørger for at vi har drakter til spillerne, at lag er påmeldt til seriespill og at vi har økonomien i orden.

Nå trenger vi deg.

Hva gjør vi?

Øyestad IF håndball er et selvstendig idrettslag, med egen økonomi og eget styre. Vi er en del av Øyestad IF Allianse sammen med blant annet Øyestad IF fotball og elitelaget (ØIF Arendal).

I klubben har vi et styre og et sportslig utvalg som blant annet arbeider med:

  • Sørger for at alle lag har treningstider – og trenere.
  • Påmelding til seriespill og cuper.
  • Gjennomfører arrangementer (primært i hallen).
  • Ordner med utstyr til lagene (drakter og lignende).

Kort oppsummert: Sørge for at barn og ungdom har en klubb å spille håndball i!

Hvem er vi?

Vi i styret er mammaer og pappaer. Noen er også trenere eller foreldrekontakter. Noen har spilt håndball, andre ikke. Til daglig jobber vi både med økonomi, IT, kommunikasjon og ledelse. Vi har egne oppgaver, og møtes en gang i måneden. Også lærer vi av hverandre, får nye bekjentskaper og trives med å drive klubb.

Det vi har til felles er at vi med glede og entusiasme avsetter noe tid til å sørge for at vi har et tilbud til barn og ungdom som vil spille håndball i klubben vår.

Hva vil vi?

Det er over 330 spillere i Øyestad IF håndball. Vi ønsker at flest mulig skal være med lengst mulig. Erfaringsmessig vet vi at de klubbene som har stort engasjement, godt samhold og hvor alle drar i samme retning er de som beholder spillerne lengst.

Vi ønsker at spillerne skal ha gode treninger, spennende kamper, et godt lags- og klubbmiljø, motiverte trenere og foresatte – og ulike tilbud og tiltak som gjør at de trives hos oss. Her har vi mange spennende ønsker og idéer, men for få mennesker.

Hva trenger vi?

Flere frivillige. Mammaer og pappaer som vil bidra i den gode klubben vår. Som kan ta på seg én eller flere oppgaver og samarbeide på tvers av lag i hele klubben.

Vi er ikke så opptatt hva rollen heter eller om du kan bruke litt eller mye tid. Det vi ønsker er at du tar de oppgavene du kan – og løser dem.

Det må gjerne være noe du kan godt, kanskje noe du jobber med til daglig – eller noe du har lyst til å lære mer om.

Hva får du?

Verv i Øyestad IF håndball er ulønnet. Vi har imidlertid noen fordeler:

  • Tilgang til gratisbilletter på enkelte av ØIF Arendals kamper i Sør Amfi.
  • Treningsdress/klubbklær etter gjeldende avtale.

Utover det lover vi at det vil være lærerikt, du vil bli kjent med mange nye mennesker – og, ikke minst, du er med som en viktig brikke for å skape en lokal og god håndballklubb for barn og unge.

Har du lyst – eller vil ha mer informasjon?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg! Og, det er selvfølgelig helt utforpliktende!

Denne siden ble sist oppdatert 23. april 2024 av Øyestad IF håndball