Om klubben

ØIF Arendal (Øyestad IF) har lange tradisjoner som én av landets beste klubber både på junior- og seniornivå.

Seniorlaget ØIF Arendal Elite har de siste årene vært blant Norges aller beste lag med seriegull i sesongene 2014/2015 og 2015/2016 og NM-gull i 2014 som høydepunktene.

Breddeklubben har i dag over 350 spillere i aldersgruppen 6-18 år, samt et herrelag i 2. divisjon. Flere av lagene hevder seg både lokalt, nasjonalt og i turneringer i utlandet.

Klubbens arbeid skal bygge på positive verdivalg, som redelighet, ærlighet, rusfritt miljø, godt vennskap og som det er felles forståelse og aksept for i klubben.
I klubbens arbeid skal foreldre/foresatte trekkes maksimalt med i klubbens og lagenes arbeid, og bidra til god oppdragelse og sosialisering til det beste for den enkelte og samfunnet.

Klubben bygger sine verdier på Norges Håndballforbunds verdigrunnlag:

• Begeistring
  • Innsatsvilje
  • Respekt
  • Fair Play

Klubbens visjon:
Et godt sted å være for alle!