G15 gikk helt til topps i Dyreparken håndballfestival i Kristiansand. Foto: Ingvill Johnsen.

Stor suksess i Dyreparken håndballfestival

Mange ØIF-lag deltok i helga på Dyreparken håndballfestival i Kristiansand.

En stor gjeng fra klubben deltok denne helga på Dyreparken håndballfestival i Kristiansand. ØIF stilte med lag i årsklassene G9 (4 lag), G10, J10 (2 lag), J11, G12, J12, J14 (2 lag), G14, G15, J15 og J16.

Sølv til J16 (2003)

J16-laget vårt vant tre kamper mot henholdsvis Staal Jørpeland, Gimletroll og Randesund i gruppespillet der de også tapte én kamp mot Lund håndballklubb. Dermed spilte de seg videre til semifinalen hvor Farsund ble slått 15-10. I finalen stod nok en gang Lund håndballklubb på motsatt banehalvdel.

Der ble det et knepent 9-11-tap og dermed sølvmedalje for jentene som trenes av Bjørn Helge Solheim.

Gull til G15 (2004)

G15 etter finaleseieren. Foto: Ingvill Johnsen.

Klubbens G15-lag gikk helt til topps i Kristiansand. I gruppespillet ble det seire over Greipstad IL, Randesund, Havørn og to lag fra Ak28, før de igjen møtte Greipstad IL i finalen. Her ble det en suveren 18-5-seier og dermed gull til 15-åringene. Ask Brekka ble kåret til banens beste spiller. Trenere for guttene er Cathrine Madsen og Jan Erik Olsen.

Sølv til J15 (2004)

J15-laget i Dyreparken håndballfestival. Trener for laget er Fredrik Hokstad. Foto: Ingvill Johnsen.

Også J15-laget spilte seg langt i turneringen. I puljespillet ble det tre seire over henholdsvis Randesund, Avaldsnes og Froland. I sluttspillet ble Tjølling slått 8-3 og Kragerø 11-6. I semifinalen møtte 15-åringene Randesund 2, og også her ble det seier – 8-4. Dermed ventet AK28 i finalen. Der ble det et knepent 6-10-tap – og dermed en sterk sølvmedalje til jentene!

Semifinale for G14 (2005)

G14-laget vårt spilte også en svært god turnering. Guttene gikk ubeseiret gjennom gruppespillet med seire over HG Gokstad, Ålgård og Randesund. I semifinalen ble imidlertid Kragerø for sterke og vant 17-12. Trener for guttene er Helene Østerhus.

Sluttspillsuksess for J14 (2005)

J14. Foto: Ann-Carin Bergvik.
J14. Foto: Ann-Carin Bergvik.

J14 stilte med to lag i turneringen, hvor begge lagene vant én og tapte to kamper i puljespillet. Dermed ble det B-sluttspill for de to lagene. Mens det ene laget røk ut i 8-delsfinalen mot Hundvåg 2, spilte det andre laget seg helt til finalen hvor nettopp Hundvåg-laget var motstander. Men også her vant rogalendingene (10-5), og dermed ble det en sterk andreplass til 14-årslaget.

Sterke resultater av 12-åringene

I 12-årsklassen gjorde også ØIF-lagene det sterkt. Selv om det startet med tap mot Stavanger for jentene, fulgte de opp med seire over HG Gokstad og Vestfossen. I 16-delsfinalen møtte de sterke Havørn (som spilte seg helt til semifinalen). Der ble det et knepent 4-8-tap.

Guttene startet også turneringen med tap (mot Tjølling), før det ble seire over Stavanger og det danske laget Viborg. I kvartfinalen møtte guttene Kristiansands-laget Just og tapte med minst mulig margin; 5-6.

I de øvrige aldersklassene ble det ikke spilt med resultater/tabell/sluttspill, men trenerne melder om svært god innsats, massevis av spilleglede og en svært sosial og hyggelig helg!

G9 i aksjon i Sørlandshallen. Foto: Tor Inge Heia.

Deltatt på turnering, hatt et sosialt arrangement eller noe annet dere vil dele med oss? Tips oss her!