ØIF vant gull i J12-klassen i Nidelv Cup denne helgen.

Suksess i Nidelv Cup for ØIF-lag

ØIFs 12-årslag tok storeslem i klubbens egen turnering.

Denne helga arrangeres vår egen Nidelv Cup. Lørdag spilte klassene 10, 11 og 12, og i den eldste klassen ble det gull til ØIF i både jente- og gutteklassen.

ØIFs jenter 12 startet de innledende kampene i Hisøyhallen, og i første kamp ble Søgne for sterke og vant 10-5. Men i de neste kampene ble det tre strake seire: Først 11-8-seier over Vegårshei, deretter 13-7-seier over Express, før det ble en knepen 7-6-seier over Grane. Dermed ventet semifinale for ØIF-jentene.

I semifinalen ble det en spennende kamp mot Sørfjell. Lagene byttet på ledelsen gjennom hele kampen, og bare sekunder før fulltid var det uavgjort. Da satset Rakel Paulsen fra kanten og avgjorde kampen til 7-6-seier – dermed ble det finale på ØIF-jentene.

– Super innsats

I finalen var nok en gang Søgne på motsatt banehalvdel. En jevnspilt og spennende kamp endte med 9-5-seier til ØIF-jentene, som dermed ble vinnere av årets Nidelv Cup.

– Vi er kjempefornøyd med jentene våre i dag. Hele laget spilte godt sammen og viste en super innsats. Utrolig gøy med gull, sier lagets trenere, Anne Linda Seldal og Camilla Paulsen.

Gull i gutteklassen

I gutteklassen ble det også gull til ØIF. På grunn av få påmeldte lag ble puljene G11 og G12 slått sammen, og i finalen møttes ØIF og Express. Også her ble det vist mye god håndball fra begge lag, og kampen endte med 12-3-seier til ØIF, som trenes av Ommund Hansen og Magne Knutsen Asdal.

ØIF G12 vant Nidelv Cup 2019.

Vi gratulerer begge ØIF-lagene med gull – og super innsats i årets Nidelv Cup!