Bidrar til å bygge klubb

Til daglig er de involvert i en rekke store utbyggingsprosjekter. Nå vil de også bidra til å bygge klubb.

– Vi må bidra der vi kan, sier Erling Ulland Eriksen i BRG.

BRG er et sørlandsbasert entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap. Selskapet ble etablert i 2008, og har i dag ca. 190 ansatte. BRG er involvert i en rekke større byggeprosjekter innenfor både bolig -og næringsbygg. I tillegg til egenregivirksomhet, gjennomfører de også prosjekter i samarbeid med både profesjonelle byggherrer og privatkunder.

Nå vil de i tillegg bidra til Øyestad kan fortsette med å bygge klubben:

– Vi er blitt godt kjent med Nedenes og miljøet rundt i forbindelse med utbyggingen av Påskedagsheia (bildet). Gjennom dette har vi sett hvor viktig håndballen i Øyestad er for nærmiljøet. Det har vi lyst til å støtte, sier Ulland Eriksen.

– Påskedagsheia – toppen av idyll

En rushpasning fra Nedeneshallen er BRG godt i gang med utbyggingen av Påskedagsheia. Området ligger ved Nedenes bydelssenter og får leiligheter, rekkehus, eneboliger omkranset av hyggelige fellesområder. Toppen av idyll, sentralt i Arendal.

– Vi er stolte av prosjektet på Påskedagsheia, og både håper og tror mange vil bosette seg der. For barnefamilier som flytter dit er tilbudet om å spille håndball i Øyestad viktig, sier Ulland Eriksen.

– God match

– BRG og Øyestad er en god match. Vi er begge opptatt av å bygge: De er utbyggere – og vi bygger klubb, smiler sponsoransvarlig i Øyestad, Madeleine Helgesen, som er glad for at en stor aktør som BRG ønsker å bidra til håndballen i Øyestad:

– De er fornøyde med eksponeringen sponsoratet gir, men samtidig har de et oppriktig ønske om å bidra til at barn og ungdom skal kunne spille håndball. Det setter vi stor pris på, sier hun.