Hummel ny utstyrsleverandør

Hummel blir Øyestads utstyrsleverandør de neste fem årene.

– Vi har brukt mye tid på å finne en god og riktig samarbeidspartner på utstyr, og til slutt endte vi opp med å signere en avtale med Hummel. Vi er veldig fornøyd med å kunne inngå samarbeid med dem, sier leder i Øyestad IF håndball, Ørjan Svendsen.

Solid aktør

AssistCo holder til på Rjukan, og er blant annet distributør av Hummel i Norge. Hummel er opprinnelig tysk (danskeid siden 1980), og foruten å være leverandør til de danske landslagene, spiller kjente håndballklubber som THW Kiel, Vardar og Veszprém med Hummel-klær. Nylig ble det også klart at Norges Håndballforbund har signert avtale med selskapet.

Brekke Sport blir lokal leverandør til klubben.

– Det var viktig for oss å finne en solid aktør som sikrer god leveranse på utstyr. Det får vi gjennom Hummel og Brekke Sport, mener Svendsen.

Egen klubbkolleksjon

Salgs- og markedssjef i AssistCo/Hummel, Anders Mårdalen, er også fornøyd med å kunne inngå avtale med Øyestad.

– Vi har sterke røtter og store ambisjoner med håndball, og ønsker også i fremtiden å være en preferert partner på klubbnivå. Øyestad er en både velkjent og anerkjent klubb i håndball-Norge, så vi er veldig glade for at klubben har besluttet å benytte seg av oss som leverandør i flere år fremover. Nå skal vi levere, og ser frem til å kle klubben opp i våre produkter, sier han.

Avtalen har en varighet på fem år, og vil by på mange fordeler både for klubb, lag og spillere.

– Det er viktig med kontinuitet i disse avtalene, både med tanke på pris, leveranser og forutsigbarhet. Det får vi nå. Snart vil vi presentere en klubbkolleksjon med utstyr tilpasset Øyestad. I tillegg har vi flere spennende prosjekter som kommer etter hvert. Vi gleder oss til å se samtlige Øyestad-spillere i nye drakter når sesongen starter, sier Ørjan Svendsen.