Samarbeid med mange ingredienser

En god pizza består av flere ingredienser. Slik er også det nye samarbeidet mellom Pizzabakeren og Øyestad.

For den nye sponsoravtalen klubben har inngått med Pizzabakeren på Myrene og Kystveien er nettopp slik: Et klassisk sponsorat med noen spennende tilleggs-ingredienser:

Pizza i hallen!

– Så snart det er praktisk mulig, vil vi starte salg av pizza fra Pizzabakeren i Nedeneshallen. Vi gleder oss til lukten av nystekt pizza og både håper og tror det vil falle i smak, sier sponsoransvarlig i Øyestad, Madeleine Helgesen.

I tillegg vil en pizzavogn blir plassert utenfor hallen ved enkelte anledninger.

Marius Rød Jensen og Nadia van der Geest hos henholdsvis Pizzabakeren på Myrene og Pizzabakeren på Kystveien er glad for at de kan bidra både med midler og pizza til sultne håndballspillere:

Kommer med oppfordring

– Å støtte barne- og ungdomsidrett er noe vi ønsker. Fra før samarbeider vi med elitelaget ØIF Arendal, men det er også viktig å støtte rekrutteringsarbeidet som gjøres, sier de, og
håper klubbens medlemmer tar turen innom Pizzabakeren på Myrene eller Kystveien hjem fra trening og kamp.

– Pizza kan bestilles både via app, nettside eller telefon, og vi har rask leveringstid. Et perfekt måltid etter noen timer i hallen.

Det er Madeleine Helgesen enig i. Hun oppfordrer klubbens medlemmer til å handle av klubbens sponsorer:

– I likhet med våre øvrige sponsorer, bidrar Pizzabakeren til at vi kan drifte klubben vår. Da oppfordrer vi både spillere, trenere, foresatte og andre med hjerte for klubben til å bestille pizza fra Pizzabakeren på Myrene eller Kystveien neste gang, sier hun.

NB! Ved bestilling av pizza i appen får man hver 10. pizza gratis! ?