Takk for innsatsen!

Etter to år med massevis av tålmodighet og stå-på-vilje, fikk over 300 spillere en «takk for innsatsen»-gave av klubben.

De siste to årene har det ikke vært bare-bare å være håndballspiller. «En haug» med regler, veiledere og anbefalinger har preget treningshverdagen, og kamper og turneringer er blitt avlyst.

Men klubbens spillere har brettet opp ermene: Trenerne har møtt motiverte og treningsglade barn og ungdom som på elegant vis har tilpasset seg den nye treningshverdagen.

Det ønsket klubben å belønne.

Nylig fikk derfor over 300 håndballspillere i Øyestad en «takk for innsatsen»-gave fra klubben:
På de ulike lagenes treninger mottok hver spiller en treningsbag som var merket med egne initialer. I bagen var det både shorts, t-skjorte, svettebånd, drikkeflaske og en helt ny ball.

Og et kort som takket spilleren for innsatsen.

Naturligvis har det til tider vært vanskelig å motivere spillere når de ikke har hatt kamper og turneringer å se frem til. Men sammen med kreative og løsningsorienterte trenere, foreldrekontakter og foresatte har de klart å holde sammen som lag, også når det ikke har vært mulig å være i hallen.

Vi synes det har vært både imponerende og rørende å se tålmodigheten og pågangsmotet både spillere, trenere og foresatte har vist, og ønsket å takke spillerne for innsatsen.

Vi håper gaven ble satt pris på, og at vi på denne måten også bygger enda tettere samhold og en sterkere identitet i klubben vår.

En stor takk til vår utstyrsleverandør Hummel og ikke minst Brekke Sport for et fantastisk godt og givende samarbeid.

Nå ser vi frem til en spennende avslutning på årets sesong, og gleder oss til fortsettelsen!