ØIF Arendal avbildet med det israelske laget Hapoel Rishon. Foto: Jostein Tellefsen.

Håndball og sosialt på Spania-tur

Neste sesong spiller de på samme lag, men først dro både ØIF Arendal og Hisøy på tur – som to lag – til Granollers cup i Spania.

– Dette har de jobbet dugnad for, og spart til, i mange år, og så langt vi kan trygt si at opplevelsene lever opp til forventningene, sier oppmann i ØIF Arendal, Jostein Tellefsen.

Onsdag satte 11 spillere, og et samlet reisefølge på 28 personer, kursen mot Spania, nærmere bestemt den lille byen Granollers, ikke langt fra Barcelona. Granollers cup er en stor, internasjonal turnering med flere tusen håndballspillere fra mange ulike nasjoner. Kampene spilles i flere haller som tidligere har blitt brukt både i OL- og VM-sammenheng.

Som kjent blir neste års G16 lag en sammenslåing av ØIF Arendal og Hisøy. Til Granollers cup reiste klubbene med hvert sitt lag.

I de innledende rundene møter ØIF Arendal lag fra Spania, Israel og Portugal, mens Hisøy møter lag fra Spania og Sverige.

– Det er mange gode lag her, så guttene får brynet seg mot god motstand i varme haller. Like viktig er det sosiale; vi har mange ulike aktiviteter, og guttene stortrives, sier Tellefsen.

På ØIF Arendal G16s Facebook-side får du oppdateringer fra turneringen.