Ankrer opp med Øyestad

De er Norges største båtutstyrskjede, og har Arendal som hjemmehavn. Nå blir Maritim ny Øyestad-sponsor.

Maritim er Norges største båtutstyrskjede med sju butikker i Norge. Deres hovedkontor, lager og netthandel er lokalisert i Arendal, og nå vil de bli mer synlig lokalt:

– Vi ønsker å bidra lokalt, og spesielt til barn og ungdom. Å støtte håndballen i Øyestad er en fin måte å gjøre det på, sier daglig leder i Maritim, Andreas Nilsen.

Profilert på klubbens utstyr

Hos Maritim lever og ånder de for båt og båtliv, og har i over 30 år tilbudt kunder godt utstyr som er egnet for sjøen til konkurransedyktige priser. De satser på å ha et stort og komplett utvalg av varer slik at båteierne får alt de trenger til båt og båtliv på ett sted.

– Med denne avtalen kan vi være med å bidra til at barn og unge får oppleve hvor fantastisk gøy det er å spille håndball. I tillegg blir vi profilert på klubbens utstyr som vil være godt synlig både i Nedeneshallen, på lokale skoler og på andre arenaer. Dette synes vi er kjempegøy, sier Nilsen.

LES OGSÅ: Over 400 spillere får snart nye drakter – med din bedrifts logo?

Viser samfunnsansvar

Sponsoransvarlig, Madeleine Helgesen, er glad for at Maritim nå blir en del av sponsorfamilien til Øyestad:

– Sponsing handler både om det kommersielle, men også om å vise samfunnsansvar. At en stor aktør i båtbransjen som Maritim ønsker å bidra til at barn og unge kan spille håndball i klubben vår, er vi veldig stolte av, sier hun, og oppfordrer samtidig klubbens medlemmer til å handle fra sponsorene:

– Vi håper selvfølgelig at klubbens medlemmer bruker bedrifter som sponsor oss sier Madeleine Helgesen.

Avtalen er treårig og gjeldende fra kommende sesong.

Ønsker du å bli sponsor?

Kontakt Madeleine Helgesen:
E-post: madeleine@oifhandball.no / Telefon: 91 63 59 50.