Årets lagspiller: Cathrine Madsen

Da pandemien brøt ut, holdt Cathrine hodet kaldt og fokuserte på spillerne sine. Både sportslig og sosialt.

Årets lagspiller i Øyestad håndball er Cathrine Madsen, trener for klubbens G16-lag (2004). Blant flere titalls nominasjoner, pekte Cathrine seg ut: Nominasjonene kom fra både foresatte og andre trenerkollegaer.

Da både landet og håndballen stengte ned i midten av mars, ble det et stort tomrom også for håndballspillere som var vant til daglige treninger og tid med lagkompiser.

Cathrine tok tidlig tak: Guttene fikk egne treningsprogram som kunne gjennomføres i stua eller på gutterommet, hun hadde tett dialog med spillerne og ukentlige lagsmøter på Teams, for å nevne noe.

Da aktiviteten omsider kunne starte opp igjen i våres, var hun raskt i gang med fellesøkter med strenge smittevernstiltak. De aller fleste spillerne som var med pre-korona er fortsatt med, i tillegg er nye spillere kommet til fra andre klubber.

Sammen med trenerkolleagene Tom Simonsen og Knut Handeland har hun ansvaret for nærmere tjue spillere.

Juryens begrunnelse:

«I et utfordrende år har Cathrine fulgt opp spillerne sine både sportslig og sosialt på en imponerende måte. Hun bygger lag, kultur og evner å se alle spillerne på laget».

Som vinner av «Årets lagspiller» mottar Cathrine et gavekort på 3 000,- på Hummel-klær. Prisen er i samarbeid med vår utstyrsleverandør Hummel.