Heia Øyestad!

Kjært barn har mange navn, og nå «endrer» vi navnet igjen: Klubbnavnet på breddeklubben er nå Øyestad IF håndball, eller «Øyestad» om du vil.

Det ble klart etter årsmøtet i klubben.

Breddeklubben har, i likhet med eliteklubben (ble skilt ut i egen klubb i 2009), i mange år benyttet ØIF Arendal som markedsnavn blant annet gjennom logo/emblem, klubbnavn på treningsdresser og i terminlistene, for å nevne noe.

Nå ønsker breddeklubben å gå tilbake til røttene igjen, og på mandagens årsmøte i
Nedeneshallen ble det fremmet forslag om å gå tilbake til Øyestad IF håndball. Det er også navnet klubben hele tiden har vært registrert med i Brønnøysundregistrene. I «dagligtalen» vil «Øyestad» bli benyttet.

Forslaget ble enstemmig vedtatt.

– Håndballklubben Øyestad har eksistert siden 60-tallet, og er en godt kjent klubb både lokalt og nasjonalt. Nå ønsker vi å dyrke vår egen identitet igjen, sier leder i Øyestad IF håndball, Ørjan Svendsen.

LES OGSÅ: Ett navn – men to klubber.

Også eliteklubben er fornøyd med valget:
– Vi har naturligvis støtt på noen utfordringer når vi er to ulike klubber med tilnærmet likt navn. Det er fornuftig at breddelaget nå dyrker sin egen merkevare, og vi vår, sier Bjørn-Gunnar Bruun-Hansen i ØIF Arendal, som samtidig understreker at det gode samarbeidet
fortsetter:

– Øyestad er moderklubben vår, og vi jobber tett sammen på mange områder. Det vil vi også gjøre fremover, sier Bruun-Hansen.

– Hva vil dette bety for klubbens spillere og trenere?
– Det blir en «ny» logo (se bilde) på drakter og treningsdresser, men endringen er minimal. Nettsider og annet materiell vil etter hvert endres, i tillegg blir klubbnavnet endret i terminlistene fra og med neste sesong. Utover det tror jeg ikke folk kommer til å tenke så mye over det. I Nedeneshallen har det hele tiden blitt heiet på Øyestad – og nå kan vi fortsette med det, sier Svendsen.