Vi trenger frivillige!

Har du lyst til å bidra til at over 400 barn, ungdom og voksne kan spille håndball i klubben vår?

Vi avsluttet året med jubel: Nå er det over 400 håndballspillere i klubben vår!

Det krever imidlertid en klubb som kan engasjere, organisere og prioritere. Derfor trenger vi flere frivillige!

Vi ønsker oss spesielt deg som kunne tenke deg noe av dette:

 • Barnehåndballansvarlig
  Som barnehåndballansvarlig skal du arbeide med klubbens yngste spillere, herunder rekruttering, oppfølgning av foresatte, trenere og spillere og sikre at klubben ivaretar barneidrettsprinsippene. Du trenger ikke ha håndballerfaring for rollen.
 • Sportslig utvalg
  Klubbens sportslige utvalg arbeider med klubbens sportsplan, spillerutvikling, trenere og alt som omhandler det sportslige i klubben. Utvalget har behov for flere medlemmer.
 • Styremedlemmer
  Før klubbens årsmøte 24. februar skal valgkomiteen sette sammen et nytt styre. Det er for tiden åpne plasser med ulike ansvarsområder i styret. Kontakt oss for mer informasjon.
 • Arrangementer og sosiale aktiviteter
  Klubben ønsker flere arrangementer og sosiale aktiviteter, både for hele klubben, samt de ulike lagene. Vi ønsker deg som kan bistå med å planlegge og tilrettelegge for dette i samarbeid med øvrige frivillige i klubben.
 • Dommerkontakt
  Som dommerkontakt arbeider du med klubbens dommere, herunder rekruttering og oppfølgning. Du er også klubbens kontaktperson for region og forbund.

Alle roller har tydelige arbeidsbeskrivelser, og du vil arbeide sammen med andre frivillige med erfaring og god, relevant kunnskap. Alle verv er frivillige, og det betales ikke godtgjørelse. Vi kan imidlertid love spennende utfordringer, nyttige erfaringer og et godt miljø i en fin-fin klubb!

Tar du en utfordring? Fyll inn feltene nedenfor, så tar vi kontakt med deg!

Spørsmål? Kontakt Ørjan Svendsen (leder) på telefon: 90 66 66 33.

Vi gjør oppmerksom på at vi avkrever politiattest av alle frivillige som utfører oppgaver for klubben som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige. Les mer om politiattest her.