Vil bli lagt merke til

De lever av å merke båter og båtmotorer. Nå vil Securmark selv bli lagt merke til – som klubbens nye sponsor.

– Vi er godt kjent, spesielt blant båteiere, men nå vil vi bli enda mer synlig lokalt. Vi er født i Arendal, oppvokst i Arendal og er stolte av hvor vi kommer fra. Derfor vil vi både bidra lokalt – og vise oss frem lokalt, sier daglig leder i Securmark, Kjetil Aa. Skaare.

Vil du være med på laget? Vi søker nye støttespillere! Les mer.

Mer synlig i Arendal

I over 30 år har Securmark tyverimerket båter, båtmotorer og vannscootere. De gjør verdier verdiløse for tyvene gjennom å gi objektene en unik og sikker identitet. Det gjøres ved hjelp av graveringer og påføring tusenvis av ørsmå mikromerker ulike steder på båt/motor. Synlige, preventive advarselsmerker er en viktig del av tyverimerkingen. Og synlighet vil de også selv ha:

– Vi har selskap i Norge og Sverige, og tusenvis av kunder i disse landene. Likevel har vi fortsatt et potensial til å bli mer synlige i Arendal. Det tror vi blant annet at samarbeidet med Øyestad kan bidra til, sier Skaare.

Han er selv fra Nedenes, og har lagt merke til hvor viktig håndballen er i nærmiljøet.

– Det det er alltid mange barn og ungdom i Nedeneshallen, og «alle» på Nedenes har et forhold til håndball. Å få barn og ungdom i aktivitet er viktigere enn noen gang, og her spiller håndballen – sammen med andre idretter – en svært viktig rolle. Å bidra til å bedre rammevilkårene for en idrettsklubb synes jeg er veldig positivt, sier han.

Vinn-vinn

Sponsoransvarlig Øyestad, Madeleine Helgesen, er glad for at Securmark var tidlig ute med å signere sponsoravtalen.

– De tror på klubben og liker måten vi arbeider på. I tillegg mener de at de får en god logoeksponering gjennom sponsorratet. Vinn-vinn for både Øyestad og Securmark, sier hun.

Har du båt og ønsker tyverimerking? Finn en forhandler her.

PS! Securmark lanserte nylig en tjeneste hvor du kan sjekke badetempen i Arendal. Ta en titt her!